dinsdag 16 september 2014

Recept; Vlierbloesemchampagne

champagneWe blijven nog even bij de vlierbessen aangezien dit een gemakkelijk te vinden ingrediënt is waar je heel veel verschillende, heerlijke dingen kunt maken. Vandaag heb ik voor jullie een recept voor Champagne, gemaakt met vlierbessen.
Je hebt nodig:
  • 8 vlierbloesemschermen
  • 4,5 liter water
  • 550 gram suiker
  • 2 eetlepels wijnazijn
  • 2 citroenen, in schijfjes gesneden
Doe alle ingrediënten in een pot of pan en laat deze een dag (24 uur) op een warme plaats staan. Zeef de volgende dag de vloeistof door een zeefdoek en vul je lege flessen met de heldere champagne.
Bewaard op een donkere, koele plek kun je deze alcoholvrije champagne wel 2 tot 3 weken goed houden.
Veel succes!

0 reacties:

Een reactie posten

 

Vertaal / Translate